Aktiviteter


Information in English

Aktivitetskalender – Sommer 2018

Robin Hood lunch – Tirsdag og torsdag 12.00 – 14.00

Husmøte – Den første mandagen i måneden 14.15

Norskkurs  – Nivå 1 – nybegynner til nybegynner +

Sommerens og høstens norskkurs er dessverre fulle. Nye kurs vil starte i begynnelsen av 2019. Påmeldingen åpner i desember.

Språktrening  – Språktreningsgruppe for deg som lærer norsk.

Drop-in, påmelding ikke nødvendig.
Tirsdager kl 10.00-12.00.

Engelskkurs – Nivå 1 – nybegynner til nybegynner +

Kurset i sommer er fullt, nye kurs, på tre ulike nivåer, starter til høsten. Påmeldingen er nå åpen til. Meld deg på her!

Bytteloftet – onsdager 13.00. Her kan du finne nye pent brukte klær eller levere klær du ikke selv trenger lenger.

CV- og jobbsøknadsverksted
Trenger du hjelp med å skrive eller oversette CV-en din? Vil du ha noen tips til søknaden? Vi tilbyr personlig CV-hjelp fra våre frivillige medarbeidere etter avtale. Ta kontakt med rådgiver eller frivillighetskoordinator for å avtale time.

Gratis frisør – Cutters sender ut frisører som tilbyr gratis hårklipp på Robin Hood Huset siste mandag i hver måned. Drop-in.

Pensjonistkafé – Siste søndag hver måned arrangeres pensjonistkafé for pensjonister (eldre og uføre med honnørkort) i Bergen til en god og klassisk søndagsfrokost fra 11.00-14.00.

 

Aktiviteter for barn

Her på Robin Hood Huset vil vi gi alle en mulighet til å delta på kjekke aktiviteter i feriene og utenom skoletid. Vi arrangerer blant anent turer til museum, på kino, til forskjellige parker og aktiviteter på huset, slik som Wii-spill og film, baking med mer. Alle våre aktiviteter er gratis for barn. For mer informasjon se vår side om barneaktiviteter.

I sommer arrangeres det hver uke 3-4 aktiviteter for familier med barn. Venligst kontakt aktivitetsleder, Hege, på tlf 476 44 348 eller til hege@robinhoodhuset.no for påmelding til aktivitetene. PS: påmelding kreves!

Noen ganger får ikke alle plass på aktiviteten, på grunn av mange påmeldinger. Det er derfor bra å vente til man har fått plass før man forteller barna om aktiviteten.

Mer informasjon om aktivitetene får du på vår side om barneaktiviteter, på Facebook eller ved å kontakte aktivitetsleder Hege Eriksen på tlf 476 44 348 eller til hege@robinhoodhuset.no

Barneaktivitetene på Robin Hood Huset er gjort mulig gjennom bidrag fra Bergen Kommune, BKK og Fana Sparebank.

© Copyright robinhoodhuset.no - Theme by Pexeto