Aktiviteter


Aktivitetskalender – Høst 2017

Information in English

Robin Hood lunch – Tirsdag og torsdag 12.00 – 14.00

Husmøte – Den første mandagen i måneden 12.15

Norskkurs  – Nivå 1 – nybegynner

Høstens kurs er fullsatte. Nye kurs starter til våren med påmelding i desember.

Norskkurs – Nivå 2 – litt øvet.

Høstens kurs er fullsatte. Nye kurs starter til våren med påmelding i desember.

Norskkurs – Nivå 3.
Kommunikasjon og samfunn – Norsktrening med samfunnskunnskap 

Forutsetter at du har norskkunnskaper tilsvarende gjennomført norskkurs nivå 1 og 2.

Høstens kurs er fullsatte. Nye kurs starter til våren med påmelding i desember.

Språktrening  – Språktreningsgruppe for deg som lærer norsk. Drop-in, påmelding ikke nødvendig.
Mandager kl 12.30-14.30.
Tirsdager kl 10.00-12.00.

Spanskkurs – Robin Hood Huset tilbyr gratis spanskkurs på to nivåer, samt en drop-in språkkafé. Språkkafeen blir ledet av en lærer, og du får mulighet til å praktisere muntlig spansk sammen med andre spanskinteresserte elever.

Ta kontakt med frivillighetskoordinator Marianne Rødseth Espelid for påmelding og mer informasjon på e-post frivillighet@robinhoodhuset.no

Bytteloftet – onsdager 13.00. Her kan du finne nye pent brukte klær eller levere klær du ikke selv trenger lenger.

CV- og jobbsøknadsverksted
Trenger du hjelp med å skrive eller oversette CV-en din? Vil du ha noen tips til søknaden? Vi tilbyr personlig CV-hjelp fra våre frivillige medarbeidere etter avtale. Ta kontakt med rådgiver eller frivillighetskoordinator for å avtale time.

Gratis frisør – Cutters sender ut frisører som tilbyr gratis hårklipp på Robin Hood Huset siste mandag i hver måned. Drop-in.

Aktiviteter for barn

Her på Robin Hood Huset vil vi gi alle en mulighet til å delta på kjekke aktiviteter i feriene og utenom skoletid. Vi arrangerer blant anent turer til museum, på kino, til forskjellige parker og aktiviteter på huset, slik som Wii-spill og film, baking med mer. Alle våre aktiviteter er gratis for barn. For mer informasjon se vår side om barneaktiviteter.

Familie-kafé – Hver fredag ønsker vi foreldre og besteforeldre med barn velkomne til kafé på Robin Hood Huset fra kl 17.00-20-00. Vi lager lett kveldsmat, og barna får delta på aktiviteter mens de voksne blir bedre kjent!

Utflukter for barnefamilier – Hver lørdag arrangerer vi utflukter for barn med foreldre. Kontakt Hege på 476 44 348 eller e-post til hege@robinhoodhuset.no for mer informasjon og påmelding. NB: KREVER PÅMELDING!

Barneaktivitetene på Robin Hood Huset er gjort mulig gjennom bidrag fra Stiftelsen Anna Jebsens Minde, BKK og Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (BUFdir).

Mer informasjon om de forskjellige aktivitetene og om påmelding får du på Robin Hood Huset, evt. ved å sende en epost til Hege på hege@robinhoodhuset.no.

© Copyright robinhoodhuset.no - Theme by Pexeto
fast secured loans . Absolutely stunning skill game Run 3, play in your browser.