Aktiviteter for barn


English

Her på Robin Hood Huset vil vi gi alle en mulighet til å delta på kjekke aktiviteter i feriene og utenom skoletid. Vi arrangerer turer til museum, på kino, til forskjellige parker og uteområder og har aktiviteter på huset, slik som Wii-spill og film, baking, kreative verksted med mer.

Alle våre aktiviteter er gratis for barn, og ofte for en eller flere voksne per familie. For mer informasjon om hvert enkelt arrangement følg linkene under, eller ta kontakt med vår aktivitetsleder Hege Mikkelsen på telefon 476 44 348 eller hege@robinhoodhuset.no.

 

Aktiviteter for barn 2018

FØLG MED PÅ DISSE SIDENE, VÅR FACEBOOKSIDE ELLER MELD DIN INTERESSE TIL HEGE@ROBINHOODHUSET.NO FOR OPPDATERINGER OM KOMMENDE AKTIVITETER FOR BARN!

 

Familiekafé

Denne høsten arrangerer vi familiekafé hver søndag fra kl 12.00-16.00. Foreldre, barn og besteforeldre er hjertelig velkommen til Robin Hood Huset hvor vi tilbyr enkel servering og aktiviteter for barna mens de voksne får anledning til å bli bedre kjent. Kontakt aktivitetsleder Hege på telefon 476 44 348 eller på e-post til hege@robinhoodhuset.no for mer informasjon.

NB: Vi trenger flere frivillige til å være med å drive kaféen! Hvis du er du interessert i å bidra kan du kontakte frivillighetskoordinator Marianne på telefon 458 07 202, eller på e-post til frivillighet@robinhoodhuset.no.

 

Utflukter

Hver lørdag arrangerer vi utflukter for foreldre og barn til museer, kino, svømmehall og lignende. For å delta på utfluktene må du melde deg på skriftlig til aktivitetsleder Hege på telefon 476 44 348 eller på e-post til hege@robinhoodhuset.no. Du kan også kontakte Hege for informasjon om kommende utflukter, eller se på kommende arrangementer på vår facebookside.

Barna må ha følge av en voksen. Påmelding til aktivitetsleder Hege Eriksen på SMS eller epost – Om dere har mottatt aktivitetskort fra Bergen kommune, er det fint om dere gir beskjed når dere melder dere på, slik kan flere få være med på aktiviteten.

 

Skoleferier

Vi har ekstra aktiviteter i alle skoleferier! I sommerferien arrangerer vi aktiviteter 3-4 ganger per uke, arrangerer familieleir og har tilbud om plasser til friluftsleir med Hordaland krins av Norges speiderforbund. Følg med på vår facebookside eller kontakt aktivitetsleder Hege Eriksen på telefon eller e-post for å bli satt på epost-listen.

 

PÅMELDING TIL HEGE MIKKELSEN
TLF 476 44 348 – HEGE@ROBINHOODHUSET.NO

 

Gjennomførte aktiviteter for barn ved Robin Hood Huset

 

Barneaktivitetene på Robin Hood Huset er gjort mulig gjennom bidrag fra Bergen kommune og BKK.

 

 


I tillegg ønsker vi å takke flere av Bergens kulturelle aktører som har støttet oss med gratis og rabatterte billetter. Takk til støttespillere som gjør tilbudene våre til barn og familier mulig!

Ulriken 643  MV_NF_rgb    Fløyen_logo_mørkgrålabel-RGB-page-001 (1)

© Copyright robinhoodhuset.no - Theme by Pexeto