Aktiviteter


Information in English

 

Robin Hood lunch

Åpent kl. 10.00-15.00 mandag-fredag med matservering.

Språktrening  – Språktreningsgruppe for deg som lærer norsk og engelsk. Drop-in – påmelding ikke nødvendig.

Norsk – Tirsdager og torsdager kl 11.00-13.00

Engelsk – Onsdager kl. 12.00-14.00 (starter opp i uke 36)

Norskkurs
Høstens norskkurs er fulle. Påmeldingen til vårens norskkurs åpner i desember. Du finner påmeldingsskjema på våre nettsider. Det vil være undervisning på fire nivåer (A1, A2, B1 og B2).

Engelskkurs
Høstens engelskkurs er fulle. Påmeldingen til vårens engelskkurs åpner i desember. Det vil være undervisning på tre nivåer.

Spanskkurs
Høstens spanskkurs er fulle. Påmeldingen til vårens spanskkurs åpner i desember. Det vil være undervisning på to nivåer.

CV- og jobbsøknadshjelp
Trenger du hjelp med å skrive eller oversette CV-en din? Vil du ha noen tips til søknaden? Vi tilbyr personlig CV-hjelp fra våre medarbeidere etter avtale. Ta kontakt med rådgiver eller frivillighetskoordinator for å avtale time.

Pensjonistkafé – Siste søndag hver måned arrangeres pensjonistkafé for pensjonister (eldre og uføre med honnørkort) i Bergen til en god og klassisk søndagsfrokost fra 11.00-14.00.

Aktiviteter for barn

Her på Robin Hood Huset vil vi gi alle en mulighet til å delta på kjekke aktiviteter i feriene og utenom skoletid. Vi arrangerer blant annet turer til museum, på kino, til forskjellige parker og aktiviteter på huset, slik som Wii-spill og film, baking med mer. Alle våre aktiviteter er gratis for barn. For mer informasjon se vår side om barneaktiviteter.

Mer informasjon om aktivitetene får du på vår side om barneaktiviteter, på Facebook eller ved å kontakte aktivitetsleder Sunniva på tlf 476 44 348 eller til familie@robinhoodhuset.no

Barneaktivitetene på Robin Hood Huset er gjort mulig gjennom bidrag fra Bufdir, Bergen Kommune, BKK og Fana Sparebank.

© Copyright robinhoodhuset.no - Theme by Pexeto