Aktiviteter


Information in English

 

Robin Hood lunch

Åpent kl. 09.30-15.30 mandag-fredag med matservering. Lunch fra klokken 13.00
Torsdag åpent klokken 09.30-20.00 med matservering og kveldskafé
Fredag åpent klokken 09.30-20.00 med familiecafé på kveldstid fra 17.00-20.00

I helgene har vi ulike familieaktiviteter. Følg oss på Facebook for oppdatert informasjon!

Første mandag i hver måned er vi stengt for husmøte, vedlikehold og kurs.

Språktrening  – Vi arrangerer språktreningsgrupper for deg som lærer norsk og engelsk. Drop-in – påmelding ikke nødvendig. Alle er velkommen, uansett nivå.

Datoer for vårens samtalegrupper for norsk og engelsk blir klart i begynnelsen av 2023. Oppstart i uke 7

Norskkurs
Påmeldingen til vårens språkkurs er åpnet. Påmeldingsfristen er 8.januar. Du finner påmeldingsskjema på våre nettsider. Det vil være undervisning på fire nivåer, fra nybegynner- til mellomnivå (A1, A2, B1 og B2).

Engelskkurs
Påmeldingen til vårens engelskkurs er åpnet. Påmeldingsfristen er 8. januar. Du finner påmeldingsskjema på våre nettsider .

Spanskkurs
Høstens spanskkurs er fulle. Påmeldingen til vårens spanskkurs åpner i desember. Det vil være undervisning på to nivåer.

CV- og jobbsøknadshjelp
Trenger du hjelp med å skrive eller oversette CV-en din? Vil du ha noen tips til søknaden? Vi tilbyr personlig CV-hjelp fra våre medarbeidere etter avtale. Ta kontakt med rådgiver eller frivillighetskoordinator for å avtale time.

Pensjonistkafé – Siste søndag hver måned arrangeres pensjonistkafé for pensjonister (eldre og uføre med honnørkort) i Bergen til en god og klassisk søndagsfrokost fra 11.00-14.00.

Aktiviteter for barn

Her på Robin Hood Huset vil vi gi alle en mulighet til å delta på kjekke aktiviteter i feriene og utenom skoletid. Vi arrangerer blant annet turer til museum, på kino, til forskjellige parker og aktiviteter på huset, slik som tv-spill og film, brettspill, baking og andre felleskapsaktiviteter. Alle våre aktiviteter er gratis for barn. For mer informasjon se vår side om barneaktiviteter.

Mer informasjon om aktivitetene får du på vår side om barneaktiviteter, på Facebook eller ved å kontakte aktivitetsleder Sunniva på tlf 476 44 348 eller til familie@robinhoodhuset.no

Barneaktivitetene på Robin Hood Huset er gjort mulig gjennom bidrag fra Bufdir, Bergen Kommune, BKK og Fana Sparebank.

© Copyright robinhoodhuset.no - Theme by Pexeto