Råd og veiledning


 English

Står du overfor en vanskelig problemstilling og trenger informasjon eller hjelp kan du ta kontakt med husets ansatte. Vi kan hjelpe deg på en rekke områder, eller gi deg informasjon om hvor du bør henvende deg for videre hjelp med saken din. Vi kan imidlertid ikke gi langvarig individuell oppfølging eller økonomisk bistand til husets besøkende.

Vår rådgiver Sebastian Ketema-Schwalbach kan blant annet hjelpe deg på områder som registrering hos UDI og Skatteetaten, skole og barnehage, barnetrygd, arbeidsrett, NAV eller andre mindre rettslige problemer.
Ta kontakt på tlf 940 31 614 eller på e-post til sebastian@robinhoodhuset.no for å avtale tid.

Planlegger du å flytte til Norge for å finne jobb?

Hvis du vil flytte til Norge for å finne jobb er det mye du bør vite og forberede. Det er ikke lurt å reise uten å ha konkret kjennskap til jobbmarkedet, ha skaffet kontakter, bosted med mer. Levekostnadene i Norge er høye, og du kan risikere å kaste bort mye tid, penger og ressurser dersom du reiser uforberedt. Vi har laget en brosjyre med informasjon som kan være nyttig for EU- og EØS-borgere som vil flytte til Norge, du finner den under på flere språk. Har du flere spørsmål knyttet til arbeid og arbeidsrett i Norge? Kontakt Sebastian på telefon 940 31 614 eller på e-post til sebastian@robinhoodhuset.no

Til Norge for å jobbe? (Norsk)220px-flag_of_norway-svg

The Union flag Coming to Norway to Work? (English)

bandera¿Viene a trabajar a Noruega? (Español)

600px-flag_of_romania_svg

Ai venit în Norvegia ca să lucrezi? (Românesc)

© Copyright robinhoodhuset.no - Theme by Pexeto