Råd og veiledning


 English

Står du overfor en vanskelig problemstilling og trenger informasjon eller hjelp kan du ta kontakt med husets ansatte. Vi kan hjelpe deg på en rekke områder, eller gi deg informasjon om hvor du bør henvende deg for videre hjelp med saken din. Vi kan imidlertid ikke gi langvarig individuell oppfølging eller økonomisk bistand til husets besøkende.

Vår rådgiver Ingrid Døskeland kan blant annet hjelpe deg på områder som registrering hos UDI og Skatteetaten, arbeidsrett, NAV eller andre mindre rettslige problemer.
Ta kontakt på tlf 940 31 614 eller på e-post til ingrid@robinhoodhuset.no for å avtale tid.

Vår frivillighetskoordinator Lene Fauskanger kan blant annet hjelpe deg med spørsmål om skole og barnehage, fritidsaktiviteter, barnetrygd og andre familierelaterte problemstillinger.
Ta kontakt på tlf 458 07 202 eller på e-post til frivillighet@robinhoodhuset.no for å avtale tid.

Planlegger du å flytte til Norge for å finne jobb?

Hvis du vil flytte til Norge for å finne jobb er det mye du bør vite og forberede. Det er ikke lurt å reise uten å ha konkret kjennskap til jobbmarkedet, ha skaffet kontakter, bosted med mer. Levekostnadene i Norge er høye, og du kan risikere å kaste bort mye tid, penger og ressurser dersom du reiser uforberedt. Vi har laget en brosjyre med informasjon som kan være nyttig for EU- og EØS-borgere som vil flytte til Norge, du finner den under på flere språk. Har du flere spørsmål knyttet til arbeid og arbeidsrett i Norge? Kontakt Ingrid på telefon 940 31 614 eller på e-post til ingrid@robinhoodhuset.no

Til Norge for å jobbe? (Norsk)220px-flag_of_norway-svg

The Union flag Coming to Norway to Work? (English)

bandera¿Viene a trabajar a Noruega? (Español)

600px-flag_of_romania_svg

Ai venit în Norvegia ca să lucrezi? (Românesc)

© Copyright robinhoodhuset.no - Theme by Pexeto