Robin Hood Huset inviterer til gratis julefeiring 2021

Med ønske om at alle skal få oppleve en hyggelig og verdig jul, inviterer Robin Hood Huset, i samarbeid med Bergen Kommune, DNB og Fjordline, til gratis julefeiring.

 

DNB inviterer enslige og barnefamilier til Julebord
Mandag 20. desember kl. 17.00, Solheimsgaten 7C
Registrer deg i Robin Hood Huset kaféen

 

Bergen Kommune Velkommen til førjul på Fana kulturhus!
Tirsdag 21. desember kl. 17.00, Fana kulturhus
Påmelding: deltager.no/bk eller tlf. 55561106

 

Fjord Line inviterer til gratis julefeiring på Nøstet i Bergen
Fredag 24. desember kl. 12.30-16.00, om bord
Påmeldinger registreres på papir i Robin Hood Huset kaféen eller til frivillighet@robinhoodhuset.no

Referat husmøte – 5. juli 2021

Hver første mandag i måneden har huset holdt stengt med unntak av husmøte for    å gjøre rom for utvidet personalmøte. Husmøtet er en arena hvor alle husvenner; brukere, frivillige, bidragsytere og ansatte, månedlig inviteres til å komme med innspill og forslag, samt være med på å diskutere og påvirke driften av huset.

Vi opplever at møtene har en viktig funksjon og bidrar til styrket involvering av brukerne i driften, økt eierskap og bedret forståelse på tvers av språklige og kulturelle barrierer. Det jobbes kontinuerlig med å tilpasse formen på husmøtene for å sikre størst mulig deltakelse inkludering. I dag inviteres interesserte deltakere til    å komme med skriftlige forslag og tema på papir i kaféen eller på mail, muntlig til de ansatte eller direkte på møtet.

Her finner du referater fra våre husmøter – Husmøter @ robinhoodhuset.no

 

Ferieopphold for barnefamilier

Robin Hood Huset er i full gang med gratis ferieopphold for barnefamilier. Hver uke i skoleferien frakter de hyggelige sjåførene fra Turbuss Bergen A/S 7 familier til et 4 dagers opphold på Lone Camping med bading, fisking, kaniner og biliardgolf. Som prikken over i – en inkluderer oppholdet en dagstur til Herdla Museum hvor Gunnar, Lars og Agnes har sørget for gøyale og lærerike aktiviteter for store og små!

Alle feriens måltider og kos er også tatt hånd om. Tusen takk til alle som har fylt kassene med god mat, utsyr og leker: Matsentralen Vestland, REMA 1000 Nygårdsgaten, Kiwi Nøstet, Godt Brød Vestre Torggaten og Kavli! I tillegg har Europris Kokstad bidratt med gratis fiskestenger, Sparebanken Vest med fotballer og Perrigo Nordic med solkrem til alle feriens fine dager, og Egmont med brettspill til dagene hvor været ikke er fullt så fint.

© Copyright robinhoodhuset.no - Theme by Pexeto