Referat husmøte – 5. juli 2021

Hver første mandag i måneden har huset holdt stengt med unntak av husmøte for    å gjøre rom for utvidet personalmøte. Husmøtet er en arena hvor alle husvenner; brukere, frivillige, bidragsytere og ansatte, månedlig inviteres til å komme med innspill og forslag, samt være med på å diskutere og påvirke driften av huset.

Vi opplever at møtene har en viktig funksjon og bidrar til styrket involvering av brukerne i driften, økt eierskap og bedret forståelse på tvers av språklige og kulturelle barrierer. Det jobbes kontinuerlig med å tilpasse formen på husmøtene for å sikre størst mulig deltakelse inkludering. I dag inviteres interesserte deltakere til    å komme med skriftlige forslag og tema på papir i kaféen eller på mail, muntlig til de ansatte eller direkte på møtet.

Her finner du referater fra våre husmøter – Husmøter @ robinhoodhuset.no

 

Ferieopphold for barnefamilier

Robin Hood Huset er i full gang med gratis ferieopphold for barnefamilier. Hver uke i skoleferien frakter de hyggelige sjåførene fra Turbuss Bergen A/S 7 familier til et 4 dagers opphold på Lone Camping med bading, fisking, kaniner og biliardgolf. Som prikken over i – en inkluderer oppholdet en dagstur til Herdla Museum hvor Gunnar, Lars og Agnes har sørget for gøyale og lærerike aktiviteter for store og små!

Alle feriens måltider og kos er også tatt hånd om. Tusen takk til alle som har fylt kassene med god mat, utsyr og leker: Matsentralen Vestland, REMA 1000 Nygårdsgaten, Kiwi Nøstet, Godt Brød Vestre Torggaten og Kavli! I tillegg har Europris Kokstad bidratt med gratis fiskestenger, Sparebanken Vest med fotballer og Perrigo Nordic med solkrem til alle feriens fine dager, og Egmont med brettspill til dagene hvor været ikke er fullt så fint.

Åpning av Matsentralen i Bergen

 

 

Onsdag 15.november 2017 åpnet den lenge etterspurte Matsentralen i Bergen. Matsentralen er et fellesprosjekt mellom Robin Hood Huset, Kirkens Bymisjon Bergen, Blå Kors Bergen, Bergen Røde Kors og Frelsesarmeen, som er finansiert med bidrag fra Bergen kommune, Kavlifondet, GC Rieberfondene og Sparebanken Vest. Sentralen skal ta inn fullt spiselig mat som ikke er kurant for salg i butikk og fordele dette til frivillige og ideelle aktører i Bergen til drift av deres tilbud. Dette bidrar til at organisasjoner som er avhengig av svinnvarer får større forutsigbarhet i hvilke og hvor mye varer de får, og bidra til at mindre spiselig mat går til spille.

Blant de som bidrar med varer til Matsentralen er Tine, Nortura, Coop og Rema 1000.

Vi ser frem til et godt samarbeid!

 

© Copyright robinhoodhuset.no - Theme by Pexeto