Aktiviteter for barnefamilier


English

Her på Robin Hood Huset vil vi gi alle en mulighet til å delta på kjekke aktiviteter i feriene og utenom skoletid. Vi arrangerer turer til museum, på kino, til forskjellige parker og uteområder og har familiekafé og aktiviteter på huset, som kreative verksted med mer.

Alle våre aktiviteter er gratis for barnefamilier. For mer informasjon om hvert enkelt arrangement følg linkene under, eller ta kontakt med vår prosjektleder Ellinor Engelstad på telefon: 476 44 348 eller mail: familie@robinhoodhuset.no.

FØLG MED PÅ DISSE SIDENE, VÅR FACEBOOKSIDE ELLER MELD DIN INTERESSE TIL FAMILIE@ROBINHOODHUSET.NO FOR OPPDATERINGER OM KOMMENDE AKTIVITETER FOR BARNEFAMILIER!

Utflukter
Hver lørdag og søndag arrangerer vi utflukter for foreldre og barn til museer, kino, svømmehall og lignende. For å delta på utfluktene må du melde deg på skriftlig til aktivitetsleder Ellinor på telefon 476 44 348 eller på e-post til familie@robinhoodhuset.no. Du kan også kontakte Ellinor for informasjon om kommende utflukter, eller se på kommende arrangementer på vår facebookside.

Barna må ha følge av en voksen. Påmelding til aktivitetsleder Ellinor Engelstad på SMS eller epost – om dere har mottatt aktivitetskort fra Bergen kommune, er det fint om dere gir beskjed når dere melder dere på, slik kan flere få være med på aktiviteten.

Skoleferier
Vi har ekstra aktiviteter i alle skoleferier! I sommerferien arrangerer vi aktiviteter 3-4 ganger per uke, samt arrangerer vi familieleir og har tilbud om plasser til friluftsleir med Hordaland krins av Norges speiderforbund. Følg med på vår facebookside eller kontakt aktivitetsleder Ellinor Engelstad på telefon eller e-post for å bli satt på epost-listen.

 

PÅMELDING TIL ELLINOR ENGELSTAD
TLF 476 44 348 – familie@robinhoodhuset.no

 

Gjennomførte aktiviteter for barn ved Robin Hood Huset

 

Barneaktivitetene på Robin Hood Huset er gjort mulig gjennom bidrag fra Bergen kommune og BKK.

 

 


I tillegg ønsker vi å takke flere av Bergens kulturelle aktører som har støttet oss med gratis og rabatterte billetter. Takk til støttespillere som gjør tilbudene våre til barn og familier mulig!

Ulriken 643  MV_NF_rgb    Fløyen_logo_mørkgrålabel-RGB-page-001 (1)

© Copyright robinhoodhuset.no - Theme by Pexeto